Contenter in 1 maand!

Contenter worden in 1 maand? 🤔
💡 Het kan!

Een gratis 30-daagse reeks met prikkelende vragen en uitdagende opdrachten die jou (nog) contenter in het leven helpen te staan.

Voor iedereen die heerlijk ongetemd en ongeremd wil leven!

IK DOE MEE!

  

"When you change the way you look at things, the things you look at will change." 

  

Wil jij anders leren kijken naar jezelf en de wereld rondom jou?

Schrijf je in voor "Contenter in 1 maand"

Geluk is voor ongeveer 40% 'maakbaar'. Daarom nodigen wij je uit om de komende 30 dagen met je echte ik  aan de slag te gaan. Om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw gevoel van contentement.

Vier weken op rij nemen we je mee in een weekthema. Je ontvangt van ons aan het begin van elke week een kalender met prikkelende vragen, uitdagende opdrachten, lees- en luistertips. Kleine dingetjes die elk op hun eigen manier bijdragen tot een contenter leven. 

Na 30 dagen heb je voor jezelf een helder beeld van wat wel en niet werkt voor jou, zodat je bewuster kan kiezen voor wat jij belangrijk vindt.

Wil je graag onze eenvoudige oplossingen voor contenter werken en leven ontvangen? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief! Wij respecteren jouw privacy. Uitschrijven kan op elk moment.
Waarom doen we dit?

Wij geloven dat iedereen kan leren om geluk te ervaren en om volop te genieten van het leven. Want jij beslist zelf hoe je naar het leven kijkt. Dat vergt wel wat oefening en zelfonderzoek. En die bieden we jou graag aan in deze 30-dagen-challenge.

We geloven ook dat mensen met hun zelfbeeld aan de slag kunnen vanaf het moment dat ze beseffen dat ze een keuze hebben. Dat ze van binnen naar buiten kunnen leven. Want als je vanuit je echte ik gaat leven én zonder bullshit (overtuigingen, verwijten en excuses), dan sta je ongetemd en ongeremd in het leven. En wordt de wereld jouw speeltuin! 

Doe je mee?

Ja, ik doe mee!

  

"Wees niet langer een passagier in de bus van je leven, maar ga opnieuw aan het stuur zitten." 

  

Heb je nog vragen of bezorgdheden? Laat het ons weten!

[email protected] / [email protected]

Wil je graag meer weten over ons?

www.makemefly.be/over-ons/

Niet twijfelen, gewoon doen!

Schrijf je in
Wil je graag onze eenvoudige oplossingen voor contenter werken en leven ontvangen? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief! Wij respecteren jouw privacy. Uitschrijven kan op elk moment.

  © 2022 Make me Fly! - www.makemefly.be

Built with